پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 10213
جنگ با داعش یک میلیارد دلار تاکنون هزینه داشته
سرکیسه کردن کشورهای عربی و مردم آمریکا با نام جنگ با داعش
ادعای آمریکا که می‌گوید جنگ با داعش یک میلیارد دلار تاکنون هزینه داشته تنها ادعایی برای سرکیسه کردن کشورهای عربی و مردم آمریکا است.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم به نقل از بولتن نیوز؛سرکیسه کردن کشورهای عربی و مردم آمریکا با نام جنگ با داعش وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که هزینه جنگ این کشور با داعش در عراق و سوریه، یک میلیارد و 100 میلیون دلار برآورد شده است؛ از جمله بیش از 62 میلیون دلار صرف حملات موشکی نیروهای دریایی آمریکا و حملات با موشک‌های کروز به داعش شده است.
حسن حمزه گزارشگر المنار در گزارشی گفت: برآوردهای اولیه نشان می دهد هزینه حمله ائتلاف بین المللی علیه داعش و جبهه النصره در عراق و سوریه بیش از یک میلیارد دلار در ماه است. پنتاگون پیش از آغاز حملات به مراکز این دو شبکه هزینه های حمله را روزانه حدود هفت میلیون و پانصد هزار دلار برآورد کرده بود. جزئیات نشان می دهد رقم بیشتر از اینهاست.
واشنگتن در این عملیات از اسلحه پیشرفته استفاده می کند. هزینه هر فروند موشک توماهوک بیش از یک و نیم میلیون دلار است. هزینه هر ساعت پرواز هر یک از جنگنده های اف 22 بیش از شصت و هشت هزار دلار است. علاوه بر این، اسلحه و هزینه های دیگر را نیز باید مد نظر قرار داد. کارشناسان می گویند این برآوردها، هزینه های حد اقلی است که کشورهای عضو ائتلاف به فرماندهی آمریکا متحمل خواهند شد.
صحبت از جنگی است که بیش از سه سال طول خواهد کشید. این حرف را باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفت و همین باعث می شود ائتلاف با هزینه های بیشتری مواجه شود که مجبور خواهد شد متحمل شود به خصوص اگر ائتلاف تصمیم بگیرد عملیات خود را گسترش دهد و از تجهیزات بسیار پیشرفته استفاده و یگانهای نظامی زمینی نیز مستقر کند. شماری از ناظران و مراکز مطالعاتی پیش بینی می کنند چنین اتفاقی نیز خواهد افتاد و یگانهای نظامی زمینی وارد عمل خواهند شد.
پرسش درباره چگونگی تأمین این هزینه هاست. برای این جنگ بودجه ویژه ای وجود دارد که کشورهای عربی شرکت کننده در ائتلاف مانند عربستان، قطر و امارات بیشترین سهم پرداختی را به عهده دارند. کارشناسان می گویند کشورهای عربی بیش از نیمی از هزینه های این جنگ را به عهده گرفته اند که بار سنگینی بر این کشورهاست به خصوص اگر عملیات گسترش یابد و چند سال طول بکشد.
از سوی دیگر جاش ارنست سخنگوی کاخ سفید در یک خبر سازی رسانه ای می‌گوید که نابودی داعش مستلزم استفاده از نیروی زمینی غیرآمریکایی است و سعی دارد تا این موضوع را اینگون القا کند که آمریکا نمی خواهد در عراق نیروی نظامی پیاده کند و برای همین بهتر است اعراب از نیروی زمینی خود استفاده کنند تا آمریکا .
با توجه به این خط رسانه ای آمریکا می توان اینگونه نتیجه گرفت که در مرحله نخست، آمریکا درصدد است ارتش های کشورهای عربی را قربانی منافع خود و درگیر نزاع منطقه ای به منظور تضعیف آنها کندو و در مرحله بعدی آمریکا بنای فروش بیشتر تسلیحات نظامی خود به کشورهای عربی و استفاده از آن ها در مسیر تامین امنیت رژیم صهیونیستی را دارد.
به گزارش رویترز؛ "جاش ارنست" سخنگوی کاخ سفید اعلام کرده است که نابودی داعش نیازمند نیروی زمینی اما نه نیروی زمینی آمریکا است.
سرکیسه کردن کشورهای عربی و مردم آمریکا با نام جنگ با داعشسایت انگلیسی زبان استراتژی پیش از این در گزارشی از فعالیتهای امریکا برای فروش بیشتر اسلحه به کشورهای عربی خبر داده است.
به گزارش سایت استراتژی،  قطر و امریکا اخیرا قرار داد خرید تجهیزات نظامی به ارزش یازده میلیارد دلار امضا کردند. قبلا نیز قطر اعلام کرده بود که سفارش 23 میلیارد دلار خرید جنگ افزارهای جدید را داده است. سهم شرکتهای امریکایی از این خرید 47 درصد بوده است.
لیست این خرید شامل 24 فروند هلیکوپتر 64-ای اچ مسلح نظامی ، 22 فروند هلیکوپتر حمل و نقل ، تعداد دو تانکر و بسیاری از تجهیزات سامانه دفاع هوایی که قادرند موشکهای بالستیک ایران را ردیابی کنند.
این گزارش با تشریح موقعیت سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی قطر می نویسد، در آمد سرانه این کشور کوچک هشتاد هزار دلار است که بالاترین درآمد در سطح جهان می باشد. توزیع این ثروت در بین مردم آنها را به داشتن حکومت سلطنتی مطلق راضی کرده است . امیر قطر متوجه است که اکثریت ذخایر نفتی و گاز کشور طی 40 سال آینده تمام خواهد شد و لذا به فکر ساختن زیربناهای کشور برای دوران پس از اتمام نفت و گاز می باشد.
در ادامه این گزارش آمده است، قطر تنها شیخ نشین حاشیه خلیج فارس نیست که به دنبال تجهیزات نظامی است .
در سال 2013 کشورهای عربی 13 میلیارد دلار اسلحه و تجهیزات نظامی از امریکا خریداری کردند که نصف این خرید از سوی عربستان و بقیه آن متعلق به کویت ، عراق و کشورهای کوچک دیگر بوده است.این تجهیزات شامل بمب های هوشمند، موشک های پیشرفته و سامانه های دفاعی است که هزینه نگهداری و تعمیرات آنها بسیار زیاد است.
شیخ نشینهای حاشیه خلیج فارس می گویند که به منظور حفاظت از منابع نفت و گاز دست به چنین خریدهایی می زنند.

سرکیسه کردن کشورهای عربی و مردم آمریکا با نام جنگ با داعش

از سال 2010 تا کنون سالانه به طور متوسط 60 میلیارد دلار اسلحه و تجهیزات از سوی این کشورها خریداری شده که اکثریت آن توسط شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس می باشد.
از نظر آماری فروش تجهیزات نظامی در جهان امریکا بالاترین رتبه و بعد از آن روسیه ، فرانسه ، انگستان ، چین ، آلمان و ایتالیا قرار دارند. در سالهای اخیر بودجه نظامی کشورهای جهان تا حدود 50 درصد یعنی نزدیک به 4/1 تریلیون دلار افزایش یافته است.

 


Page Generated in 0/0086 sec