پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 62971
امام خمینی (ره) ، شهید بهشتی و دیگر شهدا مصداق شعر "مرد نکونام نمیرد هرگز"/تشریح برنامه های فرهنگسرای رضوان از زبان فریده صاعلی
حضرت امام خمینی (ره) ، شهید بهشتی و دیگر شهدا مصداق این نوع حیات هستند. لذا ما باید تلاش کنیم تا حیات و ممات خودمان را به گونه ای تنظیم کنیم که اگر از دنیا هم رفتیم اما ناممان به نیکویی برده شود.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،مراسم" آخرین گل بقیع" به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) و شهادت مظلومانه آیت الله بهشتی و 72 تن از یارانش   عصرروز پنج شنبه 6 تیر 98 در فرهنگسرای رضوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجه الاسلام اصغری به روایتی از دیدگاه امام صادق (ع)  به موضوع مرگ  پرداخت و گفت: یکی ازاتفاق های مهم برای بشر موضوع مرگ است که نگاه امام صادق(ع) به مرگ به صورت دیگری است. اول اینکه باید بدانیم که زنده و مُرده واقعی کیست و چیست؟ از نظر قرآن برخی از زنده ها با وجودی که زنده هستند اما آنان را مُرده متحرک می نامد.

وی افزود:بعضی از ماها در حالیکه راه می رویم اما مُرده به شمار می آئیم اما برعکس ، برخی ها که در خاک هستند می توانند زنده باشند.ازلی و ابدی از صفات خداوند است و بشر در ابدی بودن خداوند شریک است  لذا اگر چه به ظاهر می میرد اما زنده خواهد بود و ما مرگی به نام نابودی نداریم چرا که چیزی که خداوند خلق می کند در حالیکه ممکن است حالتش تغییر کند اما هرگز نابود نمی شود.

اصغری ادامه داد: ما دو نوع مُردن و زنده بودن داریم که یکی همان زندگی و مرگ ظاهری است که با توقف قلب ، انسان می میرد و تمام می شود و نوع دیگر آن به دست خود بشر است به مثابه شعرسعدی که می گوید: سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز.
وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) ، شهید بهشتی و دیگر شهدا مصداق این نوع حیات هستند. لذا ما باید تلاش کنیم تا حیات و ممات خودمان را به گونه ای تنظیم کنیم که اگر از دنیا هم رفتیم اما ناممان به نیکویی برده شود.

این خطیب گفت: امام صادق(ع) معتقد است که چهار چیز قلب را می کُشد. اول گناه روی گناه ، دوم همنشینی زن و مرد نامحرم با همدیگر ، سوم دوستی و همنشینی با احمق و چهارم مجالست با مُردگان و منظورحضرت از مُردگان همچون زراندوزان اسراف گر انی هستند که به پول و ویلایشان می نازند و بقیه را به حساب نمی آورند.

 


فریده صاعلی رئیس فرهنگسرای رضوان نیز در حاشیه این مراسم در جمع خبرنگاران، به فعالیت ها و برنامه های این فرهنگسرا پرداخت و گفت:
فرهنگسرای رضوان از سال 88 تاسیس و به فعالیت های فرهنگی ، آموزشی و ترویج کتابخوانی  برای خانواده شهدا و برنامه های مختلفی درمناسبت های مختلف و مرتبط با شهدا داشته است.
وی افزود:امروز نیز  به مناسبت شهادت امام صادق (ع)و شهادت شهید آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یارانش ،برنامه سخنرانی ،مرثیه خوانی کربلایی حسین شکیبا ، تواشیح خوانی گروه محراب ، شعر خوانی آیینی سید حسین متولیان و گروه سرود مرصاد  به اجرای برنامه می پردازند.
ساعلی گفت:همچنین در بخش های جنبی این ویژه برنامه  نیز غرفه های رادیو رضوان ، مشاوره حقوقی ، مشاوره مذهبی ، نقاشی کودک ، فال شهدایی و عرضه محصولات فرهنگی که بصورت ویژه به مدعوین خدمات رسانی می کنند.
وی افزود:برنامه های فرهنگسرا شامل همایش ها،نمایشگاهها و آموزشی است که اولویت و هدف اصلی ارائه خدمات به خانواده های شهداست.
رئیس فرهنگسرای رضوان گفت:برای اولین بار بدلیل مشکلات تردد خانواده ها فعالیتهای فرهنگی آموزشی را به روستاهای اطراف فرهنگسرا  که 22 روستا هستند ، مانند کهریزک و باقر شهر  و.......بردیم، اکثر  مخاطبین ما خانواده های شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافعین حرم هستند.
وی ادامه داد؛کتابخانه و نگارخانه فرهنگسرا اخیرا راه اندازی و فعال شده و ما بدلیل مشکلات تردد خانوده ها کتاب را از طریق اتوبوس سیار به روستاها می بریم و برنامه اهدای کتاب داریم که استقبال خوبی می شود، در این زمینه شهرداری و دهیاری ها نیز باما همکاری دارند.
ساعلی بیان داشت:پاسخ به شبهات ، رفتن به منزل خانواده شهدا در سالروز تولد شهید ،روایتگری از زندگی شهید،ایجاد گعده شهدایی ،بحث وبررسی موضوع حجاب و عفاف،برنامه ازدواج آسمانی و اردوهای زیارتی سیاحتی از جمله برنامه های ما در فرهنگسرا هست که تمام این فعالیت ها بر اساس نیاز سنجی از خانواده ها صورت گرفته است.

لازم به ذکر است ؛فرهنگسرای رضوان در بهشت زهرا (س) گلزار شهدا ، قطعه 19 ، روبه روی مزار آیت الله طالقانی ، واقع شده است.


Page Generated in 0/0144 sec