پایگاه خبری نامه نیوز
کد خبر: 73344
مدیرعامل شرکت مس خبر داد:
انطباق مسیر توسعه شرکت مس با افزایش ایمنی و کاهش قیمت تمام‌شده/ ظرفیت ذوب مس کشور تا پایان سال به 400 هزار تن می‌رسد
اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت مس در پنل تخصصی «نقش دولت در تسهیل و توسعه درآمدهای غیرنفتی» در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه ایران کان مین گفت: شرکت مس خرسند است که تا پایان سال 98 ظرفیت ذوب مس کشور به 400 هزار تن می‌رسد و این یک اتفاق بسیار مبارک است.

به گزارش شبکه خبری هزاره سوم،مدیرعامل شرکت مس با اشاره به سرمایه‌گذاری شرکت مس در بخش اکتشاف گفت: در حال حاضر ذخایر معدنی سونگون به بیش از 1میلیارد تن افزایش یافته است و ذخایر معدنی معدن مس میدوک نیز به بیش از پانصد میلیون تن افزایش یافته است.

سعدمحمدی با بیان این‌که برنامه‌های توسعه‌ای شرکت مس در یک مسیر مثبت و رو به روشد طراحی شده است گفت: انشاالله برای سال 99 شاهد افتتاح کارخانه کنسانتره 150 هزار تنی دره آلو  هستیم و  در میدوک نیز با توجه به افزایش ذخیره یک کارخانه 150 هزار تنی قرار است ایجاد شود.
وی با اشاره به راه‌اندازی کارخانه 150 هزارتنی دره‌زار تا سال 1400 افزود: در سونگون هم عملیات خاکبرداری  و احداث کارخانه 150 هزار تنی شروع شده است.
سعدمحمدی ادامه داد: از منظر سودآوری هر کدام از کارخانه‌های 150 هزار تنی حدود 1300 تا 1500 میلیارد تومان گردش مالی در سال خواهد داشت که ارزش سودآوری بالایی دارد.
مدیرعامل شرکت مس بیان کرد: در بحث مالی شفاف‌سازی سیستم مالی به‌صورت هوشمند در دستور کار قرار گرفته است و انشالله تا سال آینده تمام مجتمع‌های مس به‌صورت آنلاین و هوشمند در حوزه کاهش قیمت تمام‌شده  رصد خواهد شد و این یک اتفاق تازه و مهم در شرکت مس است.
مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر این‌که به دنبال نزدیک کردن سطح علمی شرکت مس با دانش‌های روز دنیا هستیم گفت:  شرکت مس در بحث استارتاپ‌ها همایشی در حوزه ایمنی در مجتمع مس سرچشمه برگزار کرد که در نتیجه این همایش به دنبال پیاده‌سازی و عملیاتی‌کردن  10 مقاله روز دنیا در حوزه ایمنی هستیم.
سعدمحمدی با اشاره به برگزاری همایش آیمارک استرالیا گفت: بیش از 55 کشور دنیا در این نمایشگاه حضور فعال داشتند که سخنرانی‌ها شامل دو محور افزایش ایمنی و سرعت در عملیات معدنکاری و صنایع معدنی بود.
وی افزود: عملیات‌های معدنی در دنیا به‌صورت کاملاً هوشمند در حال انجام است و در این شرایط نیازمند این هستیم که تفکراتمان را در بخش معدن به دانش روز دنیا با هدف افزایش ایمنی و افزایش سرعت معدنکاری نزدیک کنیم.
سعدمحمدی با تأکید بر این‌که فعالیت‌های علمی  باید به افزایش ایمنی و کاهش هزینه منجر شود گفت: این نکته‌ای است که امروزه در پذیرش مقالات ISI  به‌شدت لحاظ می‌شود.
مدیرعامل شرکت مس اظهار داشت: پرورش نیروی انسانی ماهر ازجمله برنامه‌های جدی در دنیا است و امیدوارم که کشور ما در همایش‌های بین‌المللی دنیا حضور فعال داشته باشد.


Page Generated in 0/0109 sec