شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 3297تاریخ: 1392/12/19 20:03
رامبدجوان‌به‌دانشجویان‌درس‌داد+تصاویر
صرالله مدقالچی، رامبد جوان، علیرضا شیری و چند مدرس حوزه فن بیان و سخنرانی به داوری دانشجویان علاقمند به سخنرانی در دانشگاه شریف پرداختند و درباره اهمیت سخنرانی و برقراری ارتباط در زندگی صحبت کردند.

مسابقه «سخن سواران» شامگاه یکشنبه 18 اسفندماه با حضور نصرالله مدقالچی، رامبد جوان، علیرضا شیری روانشناس، محمدپیام بهرام پور مدرس فن بیان و چند استاد و مدرس در این حوزه به شکلی شاد و مفرح در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

به گزارش مهر، در ابتدای برگزاری این مسابقه نصرالله مدقالچی روی سن رفت و خاطراتی از معلم کلاس اول خود و همچنین نقش معلم در شکل گیری تلفظ صحیح الفاظ تعریف کرد.

بعد از این مسابقه «سخن سواران» دانشگاه شریف با حضور 12 نفر آغاز شد، به این ترتیب که این افراد روی صحنه آمده و در حدود 5 دقیقه سخنرانی خود را ارائه می دادند.

نکته جالب این سخنرانی ها در این بود که اغلب از سوژه ها و موضوعاتی کمدی و طنز بهره گرفته و ارائه خود را از قالبی رسمی به شکلی خلاقانه و مفرح در آورده بودند. این نوع اجرای دانشجویان فضایی شاد و سرگرم کننده را فراهم کرده بود و دانشجویان حاضر در سالن بارها از نوع اجرای همکلاسی های خود از خنده منفجر می شدند و آنها را با تشویق های خود همراه می کردند.

در میان این دانشجویان کسانی بودند که سخنرانی های خود را با موضوعاتی چون شیوه آموزشی در دانشگاه و دانشجویان دانشگاه شریف، ماشین پولسازی، من دوست دارم یک سوسک باشم، شیوه سخنرانی و ... اجرا کردند.

همچنین دانشجویی در ایتدای اجرای خود از تام سایر و شیوه او در کار کردن از اینکه چگونه می توان کار را در زندگی به لذت تبدیل کرد، سخن گفت. این دانشجو که در دو رشته برق و قدرت با هم تحصیل می کرد با ارائه اسلایدهایی و به شیوه ای خلاقانه هدف خود را از ارائه این سخنرانی بازی کردن زندگی عنوان کرد.

رامبد جوان بعد از اینکه برای داوری روی سن رفت خطاب به دانشجویان گفت: من اصلا آمادگی اینکه بیایم روی سن، نداشتم اما از آن استقبال کردم. حضور در این جمع برای من بسیار خوشایند بود.

وی ادامه داد: اهمیت سخنرانی در این است که ما به یکی از جنبه های مهارت های زندگی یعنی سخنوری بیشتر توجه کنیم. ما باید بلد باشیم که چگونه با یکدیگر ارتباط برقرار و خواسته های خود رامطرح کنیم. در میان ارائه های دانشجویان ایرادات زیادی وجود دارد اما همینکه این فضا ایجاد شده بسیار خوب است.

جوان همچنین درباره بعضی از شوخی های دانشجویان در ارائه سخنرانی هایشان عنوان کرد: شوخی کردن به طراحی نیاز دارد. بعضی ها شروعی خلاقانه داشتند و من بسیار به وجد می آمدم اما بعدش دیگر خبری نبود.

یکی از این دانشجویان موضوع سخنرانی خود را درباره جنگ نرم انتخاب کرده بود، داوران از تناسب موضوع و محتوای سخنرانی یاد کردند و بعضی خرده گرفتند که برای این موضوع نیازی به ایجاد هیجان اضافی نبود.

وی در واکنش به برخی انتقادها درباره نوع اجرای شاد و مفرح خود نیز عنوان کرد: من یک دانشجوی طلبه هستم که امروز برای ارائه این سخنرانی به جمع دانشجویان شریف آمده ام و بسیار خوشحالم که در این جمع هستم اگر اجرای من کمی متفاوت بود چون نمی خواستم به اصطلاح روی منبر بروم و خواستم با همین جمع همراه شوم و مثل این دانشجویان ارائه بدهم.

داوران هم بعد از اینکه متوجه ماجرا شدند هم بعضی نظرشان را عوض کردند و هم به او تبریک گفتند.

یکی دیگر از این افراد هم دانشجویی بود که از ماشین پولسازی سخن گفت و اجرای او به گونه ای بود که داوران آن را شبیه شومن ها دانستند و به او گفتند برای معرفی و تبلیغات محصولات کارت خوب است. این داوری ها هم نکته دیگری بود که جمعیت سالن را با خنده ها و شوخی ها همراه می کرد.

علیرضا شیری نیز اجرای این دانشجو را فاجعه دانست و به او توصیه کرد که دیگر از آن شیوه استفاده نکند.

رامبد جوان در پایان این مسابقه عنوان کرد: همه اینها به تمرین و ممارست بازمی گردد. برای من هم اتفاق افتاده است که ضربان قلب بگیرم و دچار استرس شوم اما هرچه می گذرد تجربه و تسلط به آدم کمک می کند.

برنده اول این مسابقه نیز دانشجویی بود که موضوع سخنرانی خود را درباره تبدیل کار به تفریح و بازی انتخاب کرده بود.

این مسابقه توسط سایت ای-سمینار به صورت آنلاین پوشش داده شد.


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/3297.html

Page Generated in 0/0057 sec