شبکه خبری هزاره سوم
printlogo


کد خبر: 3527تاریخ: 1392/12/23 17:36
ظلم در حق زنان آلمان
ظلم در حق زنان آلمان
بر اساس این پژوهش از ۱۵۳ سفیری که آلمان در سراسر دنیا دارد، تنها ۱۷ نفرشان زن هستند. یکی از اعضای حزب چپ، این آمار را "گواهی فقر" برای دولت سوسیال دموکرات آلمان دانسته است.

بر اساس پژوهشی که حزب چپ‌های آلمان (Die Linke) منتشر کرده، در آلمان تنها ۲۱ درصد از مدیران وزارت‌خانه‌ها و ادارات وابسته به آنها را زنان تشکیل می‌دهند. درصد مدیران اقتصادی زن در امارات متحده عربی از آلمان بیشتر است.

از ۷۱۵ مدیر در وزارت‌خانه‌های آلمان تنها ۱۵۰ نفرشان زن هستند، یعنی حدود ۲۱ درصد. این آمار نتیجه تحقیقی است که حزب چپ‌های آلمان در پایان سال ۲۰۱۳ منتشر کرده است.

بر اساس این پژوهش از ۱۵۳ سفیری که آلمان در سراسر دنیا دارد، تنها ۱۷ نفرشان زن هستند. یکی از اعضای حزب چپ، این آمار را “گواهی فقر” برای دولت سوسیال دموکرات آلمان دانسته است.

یکی از اعضای هیئت رئیسه حزب دموکرات‌های آزاد (FDP) نیز در این زمینه اظهار داشته که دولت ائتلافی آلمان پیش از آنکه به فکر تعیین درصد برای زنان در بنگاه‌های اقتصادی باشد، باید فکری به حال ادارات تحت اختیار خودش بکند.

بر اساس گزارشی که هفته‌نامه “اشپیگل” از نتایج تحقیقی در سراسر دنیا منتشر کرده، در حال حاضر درصد زنان در پست‌های مدیریتی در هیچ قدرت اقتصادی دنیا کمتر از آلمان نیست.

این تحقیق نشان داده که در حال حاضر از هر سه بنگاه تجاری در کشورهای اقتصادی، مدیر یا عضو هیئت رئیسه یکی از آنها با زنان است. حتی در امارات متحده عربی درصد مدیران زن از آلمان بیشتر است.

در میان هیئت مدیره ۷۲ درصد بنگاه تجاری آمریکا زنان سهیم هستند. این رقم درایتالیا ۸۳ درصد است و در روسیه و چین تقریبا هیچ موسسه اقتصادی وجود ندارد که زنان در مدیریت آن سهمی نداشته باشند.

گفتنی است آمار ارائه شده، بر اساس استاندارهای تعریف شده به اصطلاح جهانی است که غربی ها بیشترین سهم را در تهیه آن دارند مانند متن اعلامیه جهانی حقوق بشر.

آنها بدون در نظر گرفتن شرایط دیگر کشورها و تنها با نگاه به چند کشور غربی دست به رده بندی کشورها بر اساس این تعریف ها می زنند.

بنابراین ممکن است بسیاری از کشورها رتبه مناسبی کسب نکنند و طبیعی است که همیشه چند کشور اروپایی و آمریکایی و یا قدرت های صنعتی در رده بندی، بالاترین رتبه ها را کسب کنند. آنچه آنها به عنوان استاندارد و الگو تعریف می کنند ملاک ارزیابی و ارزش گذاری است هر چند ممکن است اساسا ارزشی محسوب نشود.

البته سایت دویچه وله که این صرفا خبر و گزارش آماری را منتشر کرده است خوب بود توضیح درباره علل آن نیز می نوشت و به تحلیل هم جانبه آن می پرداخت کاری که هموراه با اخبار ایران انجام می دهد.


لینک مطلب: http://h3nn.ir/News/3527.html

Page Generated in 0/0053 sec